Logo
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
07.01.2022
Nový rok
Vážení zákaznici, přejeme Vám vše nejlepší do nového roku a hlavně hodně zdraví. V totmto roce budeme pro Vás připravovat nové modely postelí tak, aby... číst celé
11.12.2021
Vánoce
Stále stíháme doručení do Vánoc. Postele odeslané nejpozději 22.12. budou doručené pod stromeček. číst celé
02.10.2019
Nové postele ve tvaru domečku
Nově máme v nabídce několik velice populárních postelí ve tvaru domečku.  Doporučujeme velmi kvalitní v Česku vyrobenou domečkovou postel Snílek, kte... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Proč nakoupit právě u nás?


Česká kvalita


Ruční výroba


Lakování 100% ekologickými barvami


Úprava na míru dle přání zákaznika

Co o nás řekli naši zákazníci?


Skvěla komunikace rychle vstřícné jednání mohu jen všem doporučit jsem moc spokojená za kvalitní zboží.

Jaroslava G.


Doporučuji. Rychlé dodání a velmi kvalitní a krásná práce.

Klára O.


Krásný materiál vypadá kvalitně, skvělá komunikace obchodu.

Hana J.

Maxido je značka Českých ručně dělaných dětských postelí

Jsme Česká rodinná firma, která se zaměřuje na výrobu a prodej dětských postelí. Klademe důraz na kvalitu a bezpečnost. Dětská postel je vždy vyrobená z kvalitních a nezávadných materiálů. Vycházíme vstříc individuálním úpravám tak, aby zákazníkovi postel maximálně vyhovovala. Specializujeme se především na tzv. Domečkové postele, které jsou velmi oblíbené u dětí.

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz